بیژن حاج محمد رضا در گفتگو با مهر از عرضه بنزین معمولی به صورت آزاد در هر لیتر به قیمت 500 تومان و بنزین سوپر در قالب آزاد در هر لیتر به قیمت 600 تومان از بامداد روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
رئیس سندیکای جایگاه داران درادامه افزود: با استفاده از کارتهای ویژه سوخت با ظرفیتهای 5 تا 10 هزار لیتر که در تعداد مختلف در اختیار جایگاهها قرار گرفته است، امکان تحویل بنزین آزاد بدون محدودیت حجم تا 29 فروردین ماه 87 امکانپذیر می شود.
به گفته وی براساس توزیع بنزین آزاد، کارمزد جایگاه داران بنابر درجه جایگاه، دو برابر حالت معمول خواهد بود.
لازم به ذکر است در تماس خبرنگار مهر با ستاد تبصره 13 این ستاد قیمت اعلام شده برای بنزین آزاد را همچنان تکذیب کرد.
روز گذشته شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی نیز اعلام کرده بود که عرضه بنزین آزاد از بامداد سه شنبه 28 اسفند ماه جاری خواهد بود.
نظر شما