۱۱ آبان ۱۴۰۴، ۱۲:۲۹

داداشی: کاهش دما و احتمال یخبندان در خراسان شمالی پیش بینی می‌شود

داداشی: کاهش دما و احتمال یخبندان در خراسان شمالی پیش بینی می‌شود

بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: هشدار سطح زرد کشاورزی با توجه به پیش‌بینی کاهش دما و احتمال یخبندان در برخی مناطق صادر شده است.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای، خراسان شمالی طی روزهای یکشنبه و دوشنبه تحت تأثیر سامانه بارشی قرار دارد و پس از خروج آن، کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با توجه به افت دما و احتمال وقوع دمای زیر صفر در صبح‌های چهارشنبه و پنجشنبه، به‌ویژه در نوار شرقی و ارتفاعات استان، هشدار سطح زرد کشاورزی صادر شده است.

داداشی بیان کرد: کشاورزان، باغداران و دامداران لازم است نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه مانند پوشش‌دهی گلخانه‌ها، محافظت از نهال‌های جوان و تنظیم دمای اماکن دامی اقدام کنند تا از خسارت‌های احتمالی سرما جلوگیری شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی تأکید کرد: اطلاعیه‌های تکمیلی و به‌روزرسانی پیش‌بینی‌ها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل هواشناسی استان در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

کد خبر 6642224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha