پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۰۹

کارخانه بزرگ آرد گلمکان نیمه نخست امسال به بهره برداری می رسد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی از افتتاح کارخانه بزرگ آرد گلمکان در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

سید حسین احمدی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: این کارخانه با تولید 90 هزار تن در سال می تواند انواع آرد را به تولید برساند.

مدیرکل سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی، کشور سازنده ماشین آلات این کارخانه را سوئیس اعلام کرد و بیان داشت: برای اجرای این طرح مبلغی معادل 75/116 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

وی افزود: برای احداث این کارخانه 35/6 میلیون فرانک سوئیسی سرمایه گذاری ارزی و 22/67 میلیارد ریال‌ سرمایه گذاری ریالی صورت گرفته است.

احمدی سلیمانی با اشاره به مصرف یک هزار و 200 کیلو وات برق در روز این کارخانه عنوان کرد: سوخت مصرفی این کارخانه نیز گازوئیل و نفت است.

وی یادآور شد: میزان استفاده از تسهیلات بنگاه های زودبازده و اشتغال زا در سرمایه ثابت این طرح بیش از 13 میلیارد ریال است.

این کارخانه با اشتغالزایی برای بیش از 40 نفر توانایی تولید کاربردی کلیه صنایع آردبر از جمله ماکارونی،‌ کیک و کلوچه، ویفر و بیسکوئیت،‌ انواع نان و نشاسته را دارد.

کد خبر 665788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha