۵ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۴۹

شانس به مدافع ملی پوش فولاد چشمک زد؛ رستگاری یحیی با فجرسپاسی در شیراز

شانس به مدافع ملی پوش فولاد چشمک زد؛ رستگاری یحیی با فجرسپاسی در شیراز

فولاد خوزستان در بازی مهیج و دراماتیک توانست میزبان شیرازی خود را شکست دهد تا از قعر جدول فاصله بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های فوتبال فجرسپاسی شیراز و فولاد خوزستان از ساعت ۱۶:۳۰ امروز جمعه از هفته پانزدهم لیگ برتر برگزار شد که با نتیجه ۲ بر یک به سود فولاد همراه بود.

احسان محروقی (۷۰) گل میهمان اهوازی را به ثمر رساند اما اشتباه علی نعمتی مدافع فولاد باعث شد تا فجر در دقیقه ۹+۹۰ صاحب پنالتی شود و شروین بزرگ گل تساوی را برای تیمش بزند تا تمام فوتبالی‌ها منتظر سوت پایان بازی باشند.

با این حال فولاد در آخرین ثانیه بازی روی ارسال سینا اسدبیگی و تمام کنندگی دوباره احسان محروقی در دقیقه ۱۳+۹۰ توانستند گل دوم را به قمر برسانند تا بردی دراماتیک را جشن بگیرند.

فولاد با این نتیجه ۱۶ امتیازی شد و در رتبه دهم قرار گرفت. فجر هم با ۱۸ امتیاز در رتبه نهم قرار گرفت تا نیم فصل برای دو تیم اینگونه به اتمام برسد.

کد خبر 6702654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha