۲۰ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۰۱

اهمیت نشان «حلال» در صادرات و واردات

اهمیت نشان «حلال» در صادرات و واردات

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، ضرورت شکل‌گیری شبکه منسجم حلال در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، حسین رستگار افزود: بسیاری از کشورهای اسلامی بدون نشان حلال اجازه ورود کالا و خدمات را نمی‌دهند و حلیت به عنوان یکی از ضروریات صادرات و واردات در آینده خواهد بود.

وی با بیان اینکه مسئول صدور نشان حلال سازمان استاندارد است، گفت: این مسئولیت نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است.

رستگار افزود: در حوزه سلامت، سازمان غذا و دارو می‌تواند ساختار خود را با سایر بخش‌ها به اشتراک بگذارد و لازم است علما و مراجع دینی نیز بر این موضوع صحه بگذارند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: نمونه موفق این همکاری در کشور مالزی دیده می‌شود که گروه فتوایی مشخصی در زمینه کالا و خدمات حلال، نظر فقهی ارائه می‌دهند و هر کالایی که بخواهد نشان حلال دریافت کند باید به تأیید این گروه برسد.

رستگار تأکید کرد: در داخل کشور باید یکپارچگی و انسجام لازم در حوزه حلال ایجاد شود تا بتوان از این ظرفیت بزرگ اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، دامی، سلامت‌محور، فرهنگی، دانش بنیان و علمی و فناوری به درستی بهره‌برداری کرد.

کد خبر 6718177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha