به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از خبرگزاری پلیس سرهنگ سید سعید عزیزی، اظهار کرد: در ادامه رصد و پیگیری عوامل مخل نظم عمومی، مأموران انتظامی پلیس آگاهی با گشت زنی هدفمند در حوزه استحفاظی، ۲ نفر که در دارای انواع سلاحهای سرد و کوکتلمولوتف بودند را دستگیر کردند.
وی گفت: با هماهنگی قضایی در بازرسی از متهمان ۱۰ عدد کوکتلمولوتف کشف شد که قصد داشتند در جهت ایجاد ناآرامی و اقدامات خرابکارانه در اغتشاشات استفاده کنند.
فرمانده انتظامی شیروان افزود: متهمین باهدف مشخص برهمزدن امنیت و سوءاستفاده از فضای اعتراضات مردمی، اقدام به حمل این محموله خطرناک کرده بودند که با هوشیاری نیروهای عملکننده این مواد قبل از رسیدن به مقصد و استفاده، کشف شد.
سرهنگ عزیزی با اشاره به اینکه متهمین برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، تأکید کرد: برخورد قاطع با عواملی که قصد آسیب رساندن به اموال عمومی و اخلال در امنیت شهروندان را دارند در دستور کار پلیس قرار دارد.


نظر شما