۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۰۲

ارتفاع ۱۵۰ سانتی‌متری برف در «تمل رامسر»

ارتفاع ۱۵۰ سانتی‌متری برف در «تمل رامسر»

ساری - مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: بیشترین ارتفاع برف ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان مربوط به منطقه «تمل رامسر» با ۱۵۰ سانتی‌متر بوده است.

هوشنگ بهزادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بارش برف در اغلب مناطق کوهستانی و سردسیر مازندران قابل‌توجه بوده است، افزود: پس از تمل رامسر، ایستگاه دوناعلیا در محدوده محور کندوان با ۱۰۴ سانتی‌متر و شانه‌تراش تنکابن با ۹۷ سانتی‌متر برف، بیشترین مقادیر ثبت‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: در مناطق دیگری از جمله بطاهرکلا بلده نور، کلاردشت، کجور، سوادکوه، آمل و چالوس نیز ارتفاع برف بین ۴۰ تا ۸۰ سانتی‌متر گزارش شده که این میزان بارش، تردد در محورهای کوهستانی استان را با اختلال مواجه کرده است.

مدیرکل هواشناسی مازندران با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی در شرایط جوی ناپایدار، از شهروندان و مسافران خواست پیش از تردد در جاده‌های کوهستانی، از وضعیت راه‌ها مطلع شده و تجهیزات زمستانی به‌همراه داشته باشند.

بهزادی خاطرنشان کرد: پایش شرایط جوی استان همچنان ادامه دارد و اطلاعیه‌های تکمیلی از سوی هواشناسی مازندران در صورت تداوم یا تشدید ناپایداری‌ها منتشر خواهد شد..

کد خبر 6727210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha