۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۳۸

ادارات و مدارس مازندران فردا دایر است

ادارات و مدارس مازندران فردا دایر است

ساری - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: همه ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان روز یکشنبه ۵ بهمن طبق روال عادی فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی قاسمی طوسی اظهار کرد: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، همه واحدهای اداری، آموزشی و اجرایی استان مازندران روز یکشنبه طبق روال معمول فعال خواهند بود و هیچ‌گونه تعطیلی یا تغییر در ساعات کاری در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: این تصمیم با هدف تداوم خدمات عمومی، حفظ روند آموزشی و جلوگیری از اختلال در امور اجرایی استان اتخاذ شده و تمامی مدیران و مسئولان دستگاه‌ها موظف هستند با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه حضور منظم کارکنان و دانش‌آموزان را فراهم کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی صحیح، از شهروندان خواست اخبار مربوط به تعطیلی‌ها یا تغییرات احتمالی ساعات کاری را صرفاً از طریق درگاه رسمی استانداری مازندران و منابع معتبر دنبال کرده و به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند.

کد خبر 6729994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha