۹ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۰۳

آلمان: ما شریک آمریکا هستیم نه دنباله‌رو این کشور

آلمان: ما شریک آمریکا هستیم نه دنباله‌رو این کشور

صدراعظم آلمان با مطرح کردن سخنانی خواهان تقویت توان دفاعی کشورهای اروپایی برای کاهش وابستگی به آمریکا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در سخنانی تاکید کرد: ما باید امور امنیتی کشورهایمان را به دست بگیرد و وابستگی خود را به دیگران کاهش دهیم. باید در زمینه های دفاعی اروپا سرمایه گذاری کنیم.

وی اضافه کرد: در اتحادیه اروپا ثابت کردیم که هرگز اجازه نمی دهیم بار دیگر با تعرفه های گمرکی ما را تهدید کنند. ما با اتحادمان توانستیم از تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر افزایش تعرفه های گمرکی جلوگیری کنیم. ما ۵۹ نظامی خود را در افغانستان از دست دادیم و اجازه نمی دهیم این تلاش ها که خود آمریکا از آنها بهره برد به سخره گرفته شود.

مرتس بیان کرد: کسی که می خواهد از تعرفه های گمرکی علیه اروپا استفاده کند باید بداند که در صورت لزوم ما می توانیم از خودمان دفاع کنیم. هرگز نخواهیم پذیرفت که آمریکا تلاش های ما در جهان را به سخره بگیرد. ما شریک آمریکا هستیم نه دنباله رو آن.

کد خبر 6734665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha