۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۱۷

۵ کتاب کودکانه در نوشهر رونمایی شد

۵ کتاب کودکانه در نوشهر رونمایی شد

نوشهر- آئین رونمایی از پنج کتاب کودکانه با عنوان «پنجره‌ای رو به آینده» همزمان با دهه فجر در کتابخانه عمومی صاحب‌الزمان(عج) نوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین رونمایی از پنج کتاب کودکانه با عنوان «پنجره‌ای رو به آینده» ظهر شنبه همزمان با دهه فجر در کتابخانه عمومی صاحب‌الزمان(عج) نوشهر برگزار شد.

در این برنامه که با حضور گرم کودکان و دانش‌آموزان مدارس راه نو، شهید شیخ‌الاسلامی، پیام انقلاب و مبین برگزار شد، پنج اثر از نویسندگان کودک به شرح زیر رونمایی شد: «کیتی مرتب» نوشته فاطمه پاشا زانوسی و ترجمه رقیه خواجوند صالحی، «رویای زیبای من» نوشته ریحانه آزادیان دلسم، «راز بیژن و دل منیژه» نوشته النا خسروی لرگانی، «پنگوئن‌ها (داستان‌های شگفت‌انگیز از سرزمین یخی)» نوشته ساینا خسروی و «همدلی با دیگران کار خوبی است» نوشته ملینا ملائی با حضور فرماندار و مسئولان رونمایی شد.

این مراسم با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، حمایت از نویسندگان کودک و تقویت فضای فرهنگی در میان کودکان و نوجوانان برگزار شد.

کد خبر 6741816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha