۱۹ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۲۸

احدپناه: ۱۵۰۰ واقف امین در کشور فعال هستند

احدپناه: ۱۵۰۰ واقف امین در کشور فعال هستند

ساری - مدیرکل امور اوقافی و اجارات سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فعالیت حدود ۱۵۰۰ امین وقف در کشور گفت: بهره‌گیری هدفمند از این ظرفیت نقش مؤثری در ارتقای بهره‌وری موقوفات دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدفرهاد احدپناه صبح یکشنبه در همایش آموزشی و توجیهی امنای موقوفات، کارشناسان اجارات و امور اوقافی استان مازندران اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های ناشی از سیاست‌های انقباضی دولت در جذب نیروی انسانی و تأکید برنامه هفتم توسعه بر کوچک‌سازی ساختار دستگاه‌های اجرایی، سازمان اوقاف ناچار به استفاده از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در قانون شده است.

وی با اشاره به ماده پنج قانون تشکیلات و اختیارات سازمان اوقاف افزود: بر اساس این ماده، امکان استفاده از افراد واجد شرایط به عنوان امین موقوفات فراهم شده که این موضوع در سال‌های اخیر به شکل جدی‌تری دنبال شده است.

مدیرکل امور اوقافی و اجارات سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در حال حاضر حدود یک‌هزار و ۵۰۰ امین وقف در سراسر کشور فعالیت دارند که با تخصص‌ها و ساختارهای متنوع، توانسته‌اند آثار مثبت و قابل توجهی در اداره موقوفات بر جای بگذارند.

احدپناه با بیان اینکه بدون استفاده از این ظرفیت، تحقق بسیاری از اهداف سازمان امکان‌پذیر نبود، گفت: اگر قرار بود تمامی این امور صرفاً با نیروی انسانی محدود سازمان انجام شود، دستیابی به نتایج کنونی بسیار دشوار بود.

وی هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی برای امنای موقوفات را ارتقای سطح آگاهی آن‌ها نسبت به وظایف و تکالیف قانونی عنوان کرد و افزود: نظام حقوقی وقف از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و تداوم آموزش‌ها می‌تواند نقش مهمی در عملکرد صحیح و اثربخش امنا داشته باشد.

مدیرکل امور اوقافی و اجارات سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان تأکید کرد: استمرار این جلسات آموزشی، زمینه‌ساز توانمندسازی هرچه بیشتر امنای موقوفات و تحقق بهتر مأموریت‌های محوله خواهد بود.

کد خبر 6742509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha