به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه سال جاری با بیان اینکه عشق به ولایت عامل اصلی حضور مردم در صحنه است، اظهار کرد: سرمایه واقعی کشور، همین مردم مؤمن و بصیر هستند که با حضور استوار خود در صحنه، ارزشها و آرمانها را زنده نگه داشتهاند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: آنچه مسلم است که در این حرکت مردمی، جوشش و فوران عشق به ولایت عامل اصلی شکلگیری این وضعیت بوده است. سرمایه واقعی کشور، همین مردم مؤمن و بصیر هستند که با حضور استوار خود در صحنه، ارزشها و آرمانها را زنده نگه داشتهاند.
وی افزود: آنچه این پایداری را معنا میبخشد، پیوند عمیق و خالصانه آنان با ولایت، رهبری، اهلبیت (ع) و پیامبر اکرم (ص) است. بیتردید همین ارتباط و وابستگی مقدس است که در همه عرصهها حضور و اثر خود را پدید میآورد.


نظر شما