۲۴ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۲۲

پیروزی نمایندگان هرمزگان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال

پیروزی نمایندگان هرمزگان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال

بندرعباس - پالایش نفت بندرعباس و فولاد هرمزگان با برتری مقابل حریفان خود، هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال را با کسب سه امتیاز به پایان رساندند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور با برگزاری هفت دیدار پیگیری شد که در یکی از مهم‌ترین مسابقات، تیم پالایش نفت بندرعباس در شهرکرد با نمایشی هجومی موفق شد تیم جوادالائمه این شهر را با نتیجه ۵ بر صفر شکست دهد.

در این دیدار پوریا گلشنی دو بار برای نماینده هرمزگان گلزنی کرد و امیرحسین بازیار، امیرحسین دهقانی و مرتضی فرضیان دیگر گل‌های پالایش نفت را به ثمر رساندند.

در بندرعباس نیز تیم فولاد هرمزگان در سالن فجر با نتیجه ۲ بر صفر از سد میهمان خود پالایش نفت اصفهان گذشت. محمد باقرزاده و نوید آذری گل‌های فولاد را در این مسابقه وارد دروازه حریف کردند.

با این نتایج فولاد هرمزگان و پالایش نفت بندرعباس به ترتیب در رده‌های ششم و نهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند.

نمایندگان هرمزگان هفته آینده پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه به مصاف حریفان خود خواهند رفت؛ فولاد هرمزگان میهمان مس سونگون خواهد بود و پالایش نفت بندرعباس از پالایش نفت شازند پذیرایی می‌کند.

کد خبر 6748061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha