۲۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۴۳

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

اصفهان – مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «جهان! با قصه کودکان را ببین» در شهر تاریخی اصفهان آغاز به کار کرد و تا ۲۷ بهمن ادامه خواهد داشت.

آیین افتتاح این رویداد فرهنگی با حضور برترین قصه‌گویان کشور در سینما چهارباغ اصفهان برگزار شد و در جریان آن، ۶۱ قصه‌گو در ۹ بخش رقابتی شامل «کلاسیک»، «با ابزار»، «ایثار و قهرمانان»، «دینی»، «زبان اشاره»، «منظوم»، «قصه‌های نو»، «آیینی ـ سنتی» و «برگزیدگان سال پیش» برای کسب تندیس جشنواره به رقابت می‌پردازند.

در کنار بخش رقابتی، برنامه‌هایی از جمله اعزام قصه‌گویان به مدارس، فرهنگ‌سراها و مراکز فرهنگی و نیز برگزاری نشست‌های تخصصی نقد و بررسی قصه‌گویی پیش‌بینی شده است تا زمینه گفت‌وگو و انتقال تجربه میان هنرمندان و مخاطبان فراهم شود.

همچنین «تماشاخانه سیار قصه‌گویی» در قالب برنامه‌ای ویژه به مناطق کم‌برخوردار و شهرستان‌های اطراف اصفهان اعزام می‌شود تا دامنه بهره‌مندی کودکان و نوجوانان از این جشنواره فراتر از محل اصلی برگزاری گسترش یابد.

در بخشی از این رویداد، از یکی از پیش‌کسوتان عرصه قصه‌گویی تجلیل خواهد شد؛ اقدامی که با هدف پاسداشت سال‌ها تلاش مؤثر در ترویج فرهنگ قصه‌گویی صورت می‌گیرد.

علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند تمامی یا بخشی از برنامه‌های جشنواره را به‌صورت زنده از طریق شبکه «شاد» و صفحه رسمی کانون پرورش فکری در آپارات دنبال کنند.

برنامه‌های جشنواره هر روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۲۰ در سینما چهارباغ اصفهان برگزار می‌شود و این رویداد در روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ میزبان قصه‌گویان و مخاطبان کودک و نوجوان از سراسر کشور است.

کد خبر 6748535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha