به گزارش خبرنگارمهر، از مرحله برگشت رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان آسیا، تیم های چونبوری تایلند و گامبا اوزاکا ژاپن از گروه G روز چهارشنبه 18 اردیبهشت ماه در تایلند به مصاف هم خواهند رفت که مسئولیت نظارت این دیدار حساس را دکتر حسن غفاری رئیس پیشین کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال و ناظرAFC برعهده خواهد داشت. غفاری برای نظارت این دیدار روز یکشنبه هفته جاری عازم تایلند خواهد شد.
تیم گامبا اوزاکا ژاپن درحال حاضر با 10 امتیاز صدرنشین گروه G رقابتهای لیگ قهرمانان آسیاست و در صورت پیروزی در دیدار روز چهارشنبه صعود خود را از این گروه قطعی خواهد کرد.
تیم چونبوری تایلند با 5 امتیاز در رده دوم جدول این گروه قرار دارد و تیم های چونام کره جنوبی با 4 امتیاز و ملبورن ویکتوریا استرالیا با 3 امتیاز در رده های سوم و چهارم قرار دارند.
نظر شما