۱۰ فروردین ۱۴۰۵، ۲۰:۳۳

خسارت به ۱۳ واحد آموزشی سقز در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکایی

خسارت به ۱۳ واحد آموزشی سقز در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکایی

سنندج- فرماندار ویژه شهرستان سقز با اشاره به خسارت واردشده به ۱۳ واحد آموزشی، بر ضرورت استمرار آموزش مجازی و حفظ کیفیت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در شرایط جنگی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ضیاالدین نعمانی شامگاه دوشنبه در دیدار با مدیر آموزش و پرورش این شهرستان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر و شبانه‌روزی فرهنگیان در شرایط دشوار جنگ تحمیلی، بر اهمیت تداوم روند آموزش دانش‌آموزان تأکید کرد.

فرماندار ویژه شهرستان سقز با اشاره به خسارت واردشده به ۱۳ واحد آموزشی، بر ضرورت استمرار آموزش مجازی و حفظ کیفیت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در شرایط جنگی تأکید کرد.

محمد گدرونی، مدیر آموزش و پرورش سقز، در این دیدار اعلام کرد: ۱۲ واحد آموزشی به همراه ساختمان اداره آموزش و پرورش این شهرستان در جریان جنگ دچار خسارت شده‌اند.

همچنین آرمان حسنی، مدیر آموزش و پرورش منطقه زیویه، با اشاره به وضعیت مدارس این منطقه، اظهار داشت: واحدهای آموزشی زیویه در این مدت خسارتی ندیده‌اند.

در این نشست، آخرین وضعیت مدارس، چالش‌های موجود و راهکارهای ارتقای کیفیت آموزش در شرایط جنگی مورد بررسی قرار گرفت.

کد مطلب 6787502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۲
      0 0
      لعنت به اسراییل و امریکا