۲۰ فروردین ۱۴۰۵، ۱۲:۰۶

بارش پراکنده در شرق خراسان جنوبی؛هوا گرم‌تر می‌شود

بارش پراکنده در شرق خراسان جنوبی؛هوا گرم‌تر می‌شود

بیرجند- کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی از بارش پراکنده در بخش‌هایی از نیمه شرقی استان طی فردا خبر داد و گفت: هوای استان نیز گرم‌تر می‌شود.

فاطمه زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط جوی هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده، بیان کرد: برای فردا، جمعه احتمال بارش پراکنده در بخش هایی از نیمه شرقی استان پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه برای امروز و فردا افزایش ابر و گاهی وزش تند باد گرد و خاک پیش بینی می‌شود، افزود: همچنین احتمال بارش پراکنده برای فردا در بخش هایی از نیمه شرقی استان وجود دارد.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به شرایط دمایی هوای استان هم گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، تا اوایل هفته آینده روند افزایش نسبی خواهد داشت.

وی بیان کرد: طی شبانه روز گذشته سربیشه با حداقل دمای سه درجه سلسیوس خنک‌ترین و دهلسم با حداکثر دمای ۲۹ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقطه استان گزارش شده است.

کد مطلب 6796161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha