۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۲۵

ظرفیت تولید برق خوزستان شش هزار مگاوات ساعت افزایش می یابد

اهواز - خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان گفت: با ساخت نیروگاه های جدید توسط دولت و بخش خصوصی در استان خوزستان شش هزار مگاوات ساعت به ظرفیت تولید برق افزوده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، جعفر حجازی عصر پنج شنبه در جلسه نیروگاه های بخش خصوصی با بیان مطلب فوق، عنوان کرد: این میزان برق تولیدی افزایشی با احداث و توسعه پنج نیروگاه برای مصارف عمومی و سه نیروگاه برای مصارف صنعتی تامین می شود.

وی پنج نیروگاه بخش خصوصی را شامل توسعه نیروگاه های خرمشهر و زرگان توسط بنیاد مستضعفان و جانبازان و سه نیروگاه درشهرهای اهواز، امیدیه و بهبهان عنوان کرد و افزود: همچنین به منظور تامین نیاز واحدهای بزرگ صنعتی در دست احداث، توسعه نیروگاه های پتروشیمی فجر و آلومینیوم مسجد سلیمان و احداث نیروگاه فولاد خوزستان توسط بخش خصوصی در دست اقدام است.

استاندار خوزستان در مورد آغاز به کار این نیروگاه ها گفت: عملیات اجرایی در نیروگاه خرمشهر به منظور توسعه این واحد آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان سال 87 به اتمام برسد. همچنین عملیات توسعه ای نیروگاه زرگان طی یک ماه آینده و نیروگاه بهبهان ، اهواز و امیدیه تا پایان سال جاری آغاز می شود.

حجازی با بیان اینکه بخش خصوصی از سال آینده عملیات اجرایی احداث این نیروگاه ها را آغاز می کند، تصریح کرد: به طور متوسط ساخت این نیروگاه ها از زمان شروع عملیات اجرایی، سه سال به طول می انجامد.

وی با اشاره به اینکه برای احداث و راه اندازی هر مگاوات برق یک میلیاردتومان اعتبار مورد نیاز است، افزود: اعتبار لازم برای ساخت این نیروگاه ها از محل صندوق ذخیره ارزی، منابع بانکی و سهم سرمایه گذاری بخش خصوصی تامین می شود.

کد خبر 679637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha