پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۰۶

لوله های آب شبکه های روستایی دامغان 30 سال قدمت دارد

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان دامغان گفت: لوله های آب شبکه های روستایی این شهرستان بالای 30 قدمت دارد که فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در دامغان، محمد نصرتی صبح امروز در جلسه کمیته بحران آب شهرستان دامغان اظهار داشت: برای اصلاح شبکه آب شرب روستاهای دامغان یک میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

وی خاطرنشان کرد: 11 هزار مشترک روستایی از امکانات آب شرب در روستاهای این شهرستان بهرمند هستند.

فرماندار شهرستان دامغان نیز با تاکید بر اینکه باید مشکل کمبود آب را به حداقل برساند یادآور شد: در سال 87 با کاهش شدید نزولات آسمانی و کاهش ذخایر زیر زمینی برای تامین آب با مشکل مواجه بوده و احتمال افزایش بحران آب را خواهیم داشت.

محمد البرزی افزود: باید با استفاده از تدبیر صحیح و سالم برای پیش بینی و پیشگیری از بحران آب تلاش کرد و بر تامین ذخیره آب شرب مصارف خانگی شهری وروستایی تاکید کرد.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهری دامغان نیز در این جلسه از مشترک بودن 20 هزار نفر از شهروندان دامغانی خبر داد و گفت: برای اصلاح و توسعه شبکه لوله های آب شرب شهرستان دامغان 113 میلیون تومان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پیش بینی کرده که تا کنون ابلاغ نشده است.

کد خبر 683192

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha