به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، نبیه بری در واکنش به اظهارات روز گذشته سعد الحریری رئیس فراکسیون المستقبل گفت : حریری اکنون از هفت تیر سخن می گوید. آن زمان که گروههای لبنانی را به گفتگو دعوت کردیم هفت تیر وجود نداشت، اما با این وجود (جریان حاکم در لبنان موسوم به 14 مارس) با این موضوع مخالفت کردند.
وی در ادامه در واکنش به اظهارات حریری که می خواهد امنیت بیروت و انتخابات ریاست جمهوری دو بند نخست در میز مذاکره باشد؛ اظهار داشت : من به دستور کاری که پیش از این تعیین کرده بودم و شامل دو بند تشکیل دولت وحدت ملی و قانون انتخابات بود پایبندم. اما انتخاب رئیس جمهوری موضوعی است که درباره آن توافق شده است و میشل سلیمان به عنوان نامزد ریاست جمهوری انتخاب شده است و در این زمینه توافق وجود دارد. ضمن اینکه یقین دارم طرفداران دولت سنیوره تنها برای ضربه زدن به موافقان تشکیل دولت وحدت ملی و مقاومت؛ خواهان انتخاب رئیس جمهور هستند وآنها قصد دارند از ریاست جمهوری برای تحقق این هدف استفاده کنند، اما با این حال موافقان تشکیل دولت وحدت ملی و من به نوبه خود از نامزدی میشل سلیمان چشم پوشی نکردیم.
وی افزود: درباره موضوع سلاح مقاومت باید گفت تا زمانی که حتی یک وجب از خاک وجود داشته باشد که تحت اشغال اسرائیل باشد؛ مقاومت سلاح خویش را حفظ خواهد کرد.
خبر دیگر اینکه کمیته وزارتی اتحادیه عرب برای بررسی اوضاع لبنان ظهر امروز وارد بیروت شد.
به گزارش مهر، سعد الحریری روز گذشته در ادامه فرافکنی های خود بر ضد موافقان تشکیل دولت وحدت ملی خواستار گفتگو درباره سلاح همه طرفها از جمله حزب الله و ارتش لبنان شد و افزود: نافرمانی مسلحانه از درهای بزرگ فتنه ای است که می تواند لبنان را از بین ببرد.
رئیس جریان المستقبل گفته بود: اولین بند دستور العمل گفتگو باید امنیت بیروت و سایر مناطق باشد و گفتگو باید با این پرسش آغاز شود که نقش ارتش چیست و این نقش را به کجا می برند؟
نظر شما