۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۰:۵۸

ورود ۱۵ هزار دام سبک به سیستان و بلوچستان در آستانه عید قربان

ورود ۱۵ هزار دام سبک به سیستان و بلوچستان در آستانه عید قربان

زاهدان - مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از توزیع بیش از ۱۵ هزار رأس دام سبک از استان‌های کشور به سیستان و بلوچستان در آستانه عید قربان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سرگزی از نظارت‌های میدانی و اکیپ‌های بازرسی دامپزشکی برای تضمین سلامت دام و پیشگیری از بیماری‌های مشترک در سراسر استان خبر داد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: با هدف پاسخگویی به تقاضای بازار و تأمین دام سالم، فرآیند ورود و توزیع بیش از ۱۵ هزار رأس دام سبک از استان‌های کشور به سیستان و بلوچستان با رعایت دقیق پروتکل‌های قرنطینه‌ای و امنیت زیستی تاکنون انجام شده است.

وی بیان کرد: تمام دام‌های مجاز ورودی دارای گواهی حمل بهداشتی- قرنطینه‌ای سامانه یکپارچه بوده که پیش بارگیری و حمل از نظر داشتن پلاک بارکدار و سلامت بالینی کنترل می‌شوند.

سرگزی با اشاره به خطر بالای بیماری قابل انتقال بین انسان و دام تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (CCHF) در ایام عید قربان، تصریح کرد: اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی در تمامی شهرستان‌ها فعال شده و به مروم شریف استان خدمات خواهند داد.

وی تأکید کرد: سلامت عمومی خط قرمز دامپزشکی است و در این راستا، ۸۴ اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی در سراسر استان بر فرآیند خرید، ذبح دام‌های قربانی نظارت بهداشتی و شرعی خواهند داشت.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از شهروندان خواست به‌جای ذبح دام قربانی در منازل و معابر که مخاطرات بهداشتی جدی به همراه دارد، از خدمات کشتارگاه‌های دام که در روز عید قربان به صورت ویژه برای پذیرش قربانی آماده‌سازی شده‌اند، استفاده کنند.

وی افزود: کشتارگاه های دام استان در روز عید سعید قربان خدمات بازرسی بهداشتی و شرعی ارائه می‌ نمایند و کارشناسان دامپزشکی با حضور در این مراکز، لاشه‌ها بازرسی می‌کنند.

سرگزی در پایان با تبریک عید سعید قربان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی بیان مشکلات، پیشنهادات و شکایات موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام شود.

کد مطلب 6840434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha