به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اسماعیل نجار ظهر امروز در مراسم افتتاحیه شرکت زرین بنا پارسیان کردستان اظهار داشت: توسعه پایدار و همه جانبه استان کردستان موجبات یاس و نا امیدی دشمنان انقلاب اسلامی را فراهم آورده و باعث خواهد شد که آنها از رسیدن به اهداف پلیدشان در مورد این استان مرزی ناکام بمانند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان کردستان در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی درگیر مسائل داخلی و شیطنت های گروهک های ضد انقلاب بود بنابراین آنگونه که باید و شاید در آن سالها به این منطقه از کشور پرداخته نشد که امروز و با همت دولت نهم نه تنها این مشکل برطرف شده بلکه زمینه برای توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر این استان فراهم شده است.
استاندار کردستان تصریح کرد: ایجاد و تاسیس کارگاه های مختلف تولیدی و توجه به اشتغال پایدار می تواند کاستی های این استان را در مقابل سایر مناطق کشور جبران نماید.
وی با تاکید بر حمایت از تولید کنندگان و صنعتگران در استان کردستان خاطرنشان کرد: ما از همه مدیران استان انتظار داریم که از هیچ کوششی برای حمایت و مساعدت صاحبان صنایع و تولید کنندگان بخش های مختلف در استان دریغ نکنند.
نجار در بخش دیگری از سخنان خود بر حمایت از صنایع موجود در استان تاکید کرد و افزود: مرحله اول کار ما در استان این است که ابتدا به فکر حفظ صنایع و کارگاه های موجود بوده و با حمایت های مادی و مالی از آنها اجازه ندهیم که تعطیل شوند و بعد از این کار به فکر ساخت و سازهای جدید باشیم.
وی از عدم حمایت همه جانبه بعضی از بانک های عامل استان از ایجاد صنایع در کردستان انتقاد کرد و گفت: ما انتظار داریم که بانکهای عامل استان ضمن جذب اعتبارات بیشتر تسهیلات ویژه و ارزان قیمتی را برای بهبود وضعیت صنعتی استان اختصاص دهند.
استاندار کردستان همچنین از صاحبان صنایع و شرکتهای موجود در استان خواست برای افزایش منابع مالی بانک های استان گردش های مالی خود را به سمت استان کردستان گسیل نمایند زیرا با انجام این مهم دست بانکها برای سرمایه گذاری بیشتر در این حوزه بازتر خواهد شد.
وی با اشاره به سالگرد ارتحال بنبانگذار انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی نتیجه اندیشه های الهی امام راحل است که با آن جهان بینی الهی خود توانستند انقلاب اسلامی را به پیروزی رسانده تا مردم کشور امروز در سایه اسلام و انقلاب با عزت و شرف زندگی کنند.
شرکت زرین بنا پارسیان کردستان تولید کننده انواع پروفیل و یو پی وی سی با اعتباری بالغ بر 35 هزار میلیون ریال در شهرک صنعتی شماره 2 سنندج به بهره برداری رسید.


نظر شما