۱۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

فرانسه از برگزاری کنفرانس بازسازی اردوگاه "نهر البارد" حمایت کرد

فرانسه از برگزاری کنفرانس بازسازی اردوگاه "نهر البارد" حمایت کرد

دولت فرانسه امروز از طرح مشترک اتریش و لبنان برای برگزاری کنفرانس حمایت از بازسازی اردوگاه "نهر البارد" فلسطینیان حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت وزارت امورخارجه فرانسه، دولت فرانسه در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور از طرح مشترک اعلام شده ازسوی کشورهای اتریش و لبنان برای برگزاری نشستی برای حمایت از بازسازی اردوگاه فلسطینیان در شمال لبنان موسوم به "نهر البارد" حمایت می کند.

این کنفرانس قرار است روز 23 ژوئن در وین برگزار شود.

پاریس همچنین خبر داد که در چارچوب حمایت از دولت لبنان و تلاش برای برقراری ثبات در این کشور، در این کنفرانس حضور خواهد یافت.

ارتش لبنان از سی ام اردیبهشت ماه سال گذشته به مدت چند ماه با افراد مسلح گروه افراطی موسوم به فتح الاسلام در اردوگاه نهرالبارد در شمال لبنان درگیر بود که این حادثه در نهایت با ورود ارتش به داخل اردوگاه به پایان رسید.

کد خبر 694848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha