پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۰۳

اردوی جهاد سلامت برای دانشجویان علوم پزشکی برگزار می شود

اردوی جهاد سلامت برای دانشجویان علوم پزشکی برگزار می شود

مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی وزارت بهداشت از برگزاری طرح معرفت اساتید علوم پزشکی و برگزاری اردوی جهاد سلامت برای دانشجویان علوم پزشکی خبر داد.

دکتر احمد جوانمرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح معرفت اساتید علوم پزشکی از 29 تیرماه آغاز می شود و تا 7 مردادماه در مشهد مقدس ادامه خواهد داشت.

مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری اردوی جهاد سلامت گفت: اردوی جهاد سلامت در تابستان امسال با رویکرد متفاوت از سال های گذشته برگزار می شود و برای اولین بار جلسه مشترکی میان تصمیم گیرندگان و مسئولان اردوهای جهاد سازندگی، جهاد علمی، جهاد سلامت و جهاد فرهنگی برگزار شد تا با تعریف قالب جدید تیمها حوزه هایی که همپوشانی دارد در گروه های مختلف به فعالیت بپردازند.

وی اضافه کرد: به همین منظور برای جلوگیری از پراکنده کاری در گروه های جهادی که با همکاری دانشجویان فعالیت می کنند، دانشجویان در قالب اردوی جهاد سلامت، خدمات اولیه بهداشت و درمان را در نقاطی از کشور که امکان ارائه خدمات وجود نداشته باشد، ارائه می کنند.

جوانمرد اضافه کرد: در اردوی جهاد سلامت برای دانشجویان علوم پزشکی، دو هدف پیگیری می شود. هدف اول این است که دانشجویان بتوانند در ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی انجام وظیفه کنند و هدف دوم نیز این است که دانشجویان در عرصه قرار گیرند و آموخته های خود را در معرض سنجش قرار داده و بتوانند در قالب اردوی جهاد سلامت در حوزه های فرهنگی و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم فعالیت کنند.

مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی وزارت بهداشت همچنین از برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در تابستان سال جاری خبر داد و گفت: این المپیاد در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دو بخش دختران و پسران در دو دوره زمانی مرداد و شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.

کد خبر 700123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha