به گزارش خبرنگار مهر، عباس رحیمی بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی خبری در ساری اظهار داشت: وزنه برداری مازندران همواره از دوران قدیم در اوزان سنگین دارای افتخاراتی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برای این منظور استعدادیابی و شناخت ورزشکاران نخبه در دستور کار هیئت وزنه برداری استان قرار گرفته است.
رئیس هیئت وزنه برداری مازندران با اشاره به اینکه تربیت بدنی مازندران از آغاز سال جاری تاکنون 40 میلیون تومان به این هیئت کمک هایی کرده است، تصریح کرد: از هفته آینده برای تمامی 12 هیئت وزنه برداری فعال شهرستانهای استان امکانات و تجهیزات ارسال می شود.
رحیمی با بیان اینکه اواخر مهرماه سال جاری مسابقات بزرگسالان کشور بزرگداشت پیشکسوت این رشته منوچهر برومند در مهد وزنه برداری استان، بابلسر برگزار می شود، یادآور شد: وزنه برداری مازندران در دو سال آینده در همه رده ها می تواند به برتری نسبی دست یابد.
این مسئول با اشاره به اینکه 950 ورزشکار سازمان یافته در رشته وزنه برداری در استان فعالیت می کنند گفت: ایجاد خانه وزنه برداری در استان از ضروریات است.
به گفته وی، با مذاکرات صورت گرفته با مسئولان شورای شهر ساری مقرر شد نخستین خانه وزنه برداری استان در ساری و دومین آن در شهرستان بابلسر احداث شود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه علت عدم رغبت برخی خانواده ها به این رشته، تحویز داروهای غیرمجاز و نیروزا است اظهار داشت: هیچ مربی در مازندران حق تجویز داروی مجاز و غیرمجاز نیرو زا در این رشته را ندارد.
رحیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود بسیاری از مربیان جوان و خلاق در عرصه وزنه برداری مازندران خاطرنشان کرد: متاسفانه منافع شخصی برخی از روسای تربیت بدنی برخی شهرهای استان مانع از توسعه، تعالی و رشد مربیان جوان در این رشته شده است.
وی یادآور شد: هم اکنون سه نفر از وزنه برداران مازنی در رده نوجوانان و یک نفر در رده جوانان عضو تیم ملی وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران هستند.
نظر شما