پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۴۱

احداث کتابخانه مرکزی مشهد اولویت اول ارشاد خراسان رضوی است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: احداث کتابخانه مرکزی مشهد اولویت اول اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سید جواد جعفری بعد از ظهر امروز در نشستی مطبوعاتی در جمع خبرنگاران افزود: عملیات اجرایی کتابخانه مرکزی مشهد در سال 1375 آغاز شد و در سال 1380 بعد از دریافت اولین اعتبار از ردیف بودجه کشوری خارج و به پروژه استانی تبدیل شد.

جعفری با بیان اینکه کتابخانه مرکزی مشهد به عنوان پروژه ملی تصویب شده بود و سپس در ردیف پروژه های استانی قرار گرفت گفت: یک پروژه ملی، بودجه و تصمیم گیری های ملی می خواهد و باید بین پروژه های ملی و استانی تفاوت قائل شد.

مدیرکل اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی خراسان رضوی گفت: کتابخانه مرکزی مشهد یکی از پدیده های عرصه معماری کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه منابع استانی محدود هستند اظهار داشت: طبق قانون شوراهای توسعه برنامه ریزی، شهرستانها باید سهم اعتبارشان از محل اعتبارات هر دستگاهی مشخص باشد و الزام قانونی حکم می کند که اعتبارات پخش شده و سهم هر شهرستان مشخص شود.

جعفری یادآور شد: کتابخانه مرکزی مشهد اولویت اول ارشاد خراسان است در همین راستا بودجه عمرانی تنها به دو پروژه کتابخانه مرکزی و تالار تئاتر مجتمع فرهنگی - هنری امام رضا(ع) اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته تزریق 500 میلیون تومان اعتبار به پروژه، باعث رشد سریع در ساخت آن شد و درسال جاری یکی از پروژه هایی که از محل درآمد استان، اعتبار دریافت خواهد کرد، کتابخانه مرکزی مشهد است.

کد خبر 728475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha