۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۰۵

رضایی در گفتگو با مهر:

یک هفته دیگر تیم جدیدم را انتخاب می کنم / در مورد تیم ملی صحبت نمی کنم

یک هفته دیگر تیم جدیدم را انتخاب می کنم / در مورد تیم ملی صحبت نمی کنم

مدافع پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد یک هفته دیگر برای انتخاب تیم آینده اش فرصت دارد و به همین دلیل می خواهد با بررسی دقیق پیشنهادات مطرح شده، بهترین گزینه را انتخاب کند.

رحمان رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت خود گفت: در حال حاضر بصورت اختصاصی تمرینات سخت و فشرده ای را انجام می دهم تا آمادگی بدنی ام را حفظ کنم تا در صورت حضور در تمرینات تیم آینده ام، مشکل خاصی نداشته باشم.

وی با بیان اینکه تنها از تیم های ایتالیایی پیشنهاد دارد ولی هنوز با هیچ باشگاهی به توافق نرسیده است، افزود: در حال حاضر 3، 4 پیشنهاد از تیم های سری A دارم ولی پیشنهادهای آنها جالب نیست به همین دلیل هنوز به توافق نرسیده ام.

مدافع پیشین تیم فوتبال لیورنو ایتالیا با بیان اینکه حاضر نیست به این تیم باز گردد، در مورد مهلت خود برای انتخاب تیم آینده اش تصریح کرد: یک هفته دیگر فرصت دارم و می خواهم به خوبی شرایط تیم هایی که به من پیشنهاد داده اند را بررسی کنم تا با اتخاذ بهترین انتخاب، فصل خوبی را پیش رو داشته باشم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دوری اش از تمرینات گروهی باعث افتش نخواهد شد؟ افزود: نه اصلا زیرا وقتی یک بازیکن مصدوم می شود و 6 ماه از میادین دور است، پس از پایان دوران مصدومیت خیلی زود به می تواند به ترکیب اصلی تیمش برگردد، شما هم فکر کنید من هم یک مدت مصدوم بوده ام!

وی در مورد لغو قراردادش با تیم فوتبال الظفره امارات هم تاکید کرد: با مسئولان این باشگاه به توافق رسیدم اما به علت تغییرات مدیریتی در این تیم، با مدیر عامل جدید به توافق نرسیدم. هر کسی سلیقه ای دارد و مدیرعامل جدید آن باشگاه هم تصمیمات دیگری داشت به همین دلیل با لغو قراردادم با آن تیم، به ایتالیا بازگشتم.

رضایی در خصوص دلایل توافق نیافتنش با تیم های ایرانی خاطرنشان کرد: پیشنهاد پرسپولیس از همه تیم های بهتر بود اما به دلایل شخصی فعلا نخواستم در ایران بمانم به همین دلیل در نهایت به هیچ کدام از این پیشنهادها پاسخ مثبت ندادم.

رضایی در پایان در مورد اینکه دوری اش از تمرینات و مسابقات باعث می شود همچنان از تیم ملی دور باشد، گفت: فعلا در مورد تیم ملی صحبت نمی کنم اما آرزو می کنم این تیم در مرحله مقدماتی جام جهانی به موفقیت دست یابد.

کد خبر 738561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha