به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیک چنی در یک کنفرانس در ایتالیا گفت: روسیه راه خود را می رود و ما هم در ناتو مسئولیت های خود را داریم.
وی با تاکید بر وحدت رویه در اتخاذ تصمیمات در ناتو گفت: اگر به تهاجم کشورها به مرزهای همسایگان خود عکس العمل نشان ندهیم این موضوع باعث ایجاد مرزبندی های جدیدی در اروپا شده و تهاجمات جدیدتری را دامن خواهد زد.
معاون اول رئیس جمهور آمریکا روسیه را در تلاش برای بازگشت به دوران شوروی سابق دانست و گفت: مسکو بدون توجه به واقعیت های امنیتی جدید در تلاش برای تسلط بر جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی سابق است.
چنی درباره سخنان مقامات روسیه درباره شروع یک جنگ سرد جدید گفت: شوروی سابق مرده است و این موضوع اجتناب ناپذیر است، روش های قدیمی از بین رفته اند و جنگ سرد پایان یافته است.
چنی در سفر دوره ای به قفقاز از آذربایجان، گرجستان و اوکراین دیدار و سپس به منظور شرکت در یک نشست اقتصادی به ایتالیا رفت .
در کنار سپر دفاع موشکی و گسترش ناتو به شرق، مناقشه قفقاز به تنش ها بین واشنگتن و مسکو دامن زده و دو طرف در آستانه ورود به یک جنگ سرد هستند.
درگیری ها درگرجستان پس از حملات ارتش این کشور به منطقه اوستیای جنوبی آغاز شد که با حضور ارتش روسیه در منطقه و پیشروی به سوی تفلیس همراه شد.
مدودف روز شنبه 26 مرداد، طرح پیشنهادی فرانسه برای آتش بس با گرجستان را امضا کرد تا درگیریها با این کشور درباره اوستیای جنوبی پایان یابد.
نظر شما