۳۱ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۱۱

نخستین همایش هادیان سیاسی سپاه و بسیج سپاه محمد رسول الله (ص) برگزار شد

نخستین همایش هادیان سیاسی سپاه و بسیج سپاه محمد رسول الله (ص) برگزار شد

نخستین همایش هادیان سیاسی و بسیج سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با حضور مدیران، فرهیختگان و هادیان سیاسی تهران بزرگ، در سالن همایش های سپاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش با هدف ارتقاء توان تحلیلی و حفظ وحدت رویه میان هادیان سیاسی در امر هدایت سیاسی نیروهای سپاه و بسیج به منظور ارائه تحلیل واحد به شرکت کنندگان، بهره مندی یکسان هادیان سیاسی از مباحث سیاسی روز، ایجاد نگرش مشترک در هادیان در برخورد با مسائل سیاسی، جلوگیری از اقدامات موازی و صرفه جویی در هزینه ها و مهیا نمودن هادیان برای شرکت در گردهمایی ها و نشست های سیاسی برگزار شد.

حجت الاسلام مقدسی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در این همایش ضمن تاکید بر اهمیت بصیرت و عمق بخشی در مطالعات سیاسی برای هادیان سیاسی گفت: انتظار داریم برادران و خواهران بسیجی خصوصا هادیان سیاسی بهترین عناصر در اجرای فرامین مقام معظم رهبری بوده و صاحب تحلیل باشند که لازمه آن بصیرت و عمق بخشی به مطالعات سیاسی است.

در این همایش حجت الاسلام ذوالنور، جانشین ستاد نمایندگی سپاه و دکتر جوانی، ریاست اداره سیاسی سپاه به سئوالات و شبهات هادیان سیاسی پاسخ گفت.

کد خبر 753314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha