به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ازبکستان، پس از دیدار رفت تیمهای سایپا و کوروچی ازبکستان که در تهران برگزار شد، از سوی مسئولان این باشگاه ازبکستانی نسبت به میزبانی سایپا به سفارت ایران در تاشکند اعتراض شده بود.
امروز محمد کشاورززاده، سفیر ایران در ازبکستان با اشاره به این موضوع گفت: نادیده گرفته شدن اینگونه مسائل در روابط دو کشور تاثیر منفی می گذارد بنابراین باید در میزبانی دقت بیشتری شود.
حمید سجادی، مدیرعامل باشگاه سایپا در پاسخ به اظهارات سفیر ایران ضمن حمایت از نحوه میزبانی همه جانبه این باشگاه گفت: قرار بود باشگاه کوروچی با 60 نفر به ایران سفر کند در حالیکه آنها با کاروانی 80 نفره وارد تهران شدند. با این وجود در میزبانی از این تیم هرگز کوتاهی نکردیم.
وی ادامه داد: حتی برای ورود بازیکنان، مربیان و همراهان کوروچی از طریق فرودگاه مهرآباد متحمل هزینههای زیادی شدیم. برای آنکه کاروان کوروچی دچار مشکلات ناشی از تشریفات فرودگاهی نشوند شرایط حرکت آنها از قسمت پاویون و CIP را فراهم کردیم و برای این کار پنج میلیون تومان هزینه کردیم.
مدیرعامل باشگاه سایپا خاطرنشان کرد: مهماناننوازی ایرانیان همیشه قابل ذکر بوده است. باشگاه سایپا هم در هر شرایطی برای مهمانان خود بهترین امکانات را فراهم می کند. بنابراین اطمینان داشته باشید که نسبت به میزبانی از بازیکنان، مربیان و همراهان کوروچی هیچ کوتاهی صورت نگرفته است.
نشست امروز حمید سجادی و محمد کشاورززاده با حضور الهی (معاون سفارت ایران در ازبکستان)، حسن نژاد و حسینی (مسئول فرهنگی و هماهنگی سفارت)، برگزار شد. همچنین دراین جلسه تقی زاده (سخنگوی سایپا)، امیری (مسئول امور مالی) و سرپرست تیم سایپا حضور داشتند.
در نشست امروز هماهنگیهای نهایی برای حضور 200 تماشاگر ایرانی در جریان دیدار سایپا مقابل کوروچی ازبکستان به عمل آمد.
نظر شما