به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه يديعوت آحارانوت نوشت نيك برگ كه روز 11 مي در عراق سربريده شد و پايگاه اينترنتي الانصار تصاوير اعدام و بريدن سر شهروند يهودي را پخش كرده است.
به ادعاي اين روزنامه، مشخص نيست كه آيا اين عمليات به خاطر اينكه اين فرد يهودي بوده است انجام شده يا در انتقامي از شكنجه اسراي عراقي بدست نظاميان آمريكايي در زندان ابوغريب بوده است.
به نوشته يديعوت آحارانوت اين يهودي پيش از اعدام خود بر روي صندلي نشسته بود و و دستانش بسته بود و گفت نام من نيگ برگ است و پدرم مايكل است يك برادر و خواهر بنام ديويد و سارا دارم
دو روز پيش (سه شنبه ) يكي از گروه هاي ناشناس عراقي بر روي سايت اينترنتي متعلق به اين گروه تصاويري از بريده شدن سر يك غير نظامي آمريكايي را پخش كرد.
اين گروه كه منتدي الانصار بر خود نام گذاشته، تصاوير مردي آمريكايي را پخش كردند كه با لباسي نارنجي درحالت دست بسته در مقابل آنها نشسته است.
اين مرد خود را نيك برگ اهل فيلادلفياي آمريكا معرفي مي كند كه براي شركت در پروژه بازسازي عراق به اين كشور آمده است.
افراد ناشناس اعلام كردند به تلافي شكنجه اسراي عراقي بدست نظاميان آمريكايي، اين مرد را مي كشند و پس ازآن وي را به كناري برده و به وسيله خنجري سر وي را از بدنش جدا مي كنند و سپس چيزي را به عنوان سربريده اين مرد آمريكايي نشان مي دهند.
گفته مي شود اين گروه به شبكه تروريستي القاعده وابسته اند و اين فيلم نيزتحت عنوان " ابومصعب الزرقاوي درحال مثله كردن يك آمريكايي پخش شده است، الزرقاوي از سركردگان شبكه القاعده است.
يك روزنامه اسرائيلي مدعي شد آمريكايي سربريده شده در عراق كه روز سه شنبه گذشته بدست افراد مسلح گردن زده شد، يهودي بوده است .
کد خبر 78082
نظر شما