۲۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۳۰

حضور تماشاگران در شهر آورد والیبال کرمان هنوز مشخص نشده است

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت والیبال کرمان با اشاره به اینکه حضور یا عدم حضور تماشاگران در شهرآورد کرمان مشخص نشده است، گفت: به صورت رسمی هیچ گزارشی نسبت به رفع محرومیت تیم ارسال نشده است.

احمد کارنما درگفتگو با مهر با اشاره به بازی امروز گل گهر سیرجان و برق کرمان در چارچوب سوپر لیگ والیبال کشور در کرمان اظهار داشت: کمیته انضباطی فدراسیون والیبال هنوز بخشیدگی محرومیت تماشاگران کرمانی را برای حضور دربازی امروز به صورت رسمی اعلام نکرده است.

وی تصریح کرد: در این خصوص هیئت هندبال کرمان درخواست کتب خود را به کمیته انضباطی ارسال کرده اما جوابی دریافت نکرده ایم.

کارنما افزود: با توجه به اینکه این کمیته به صورت شفاهی با این درخواست موافقت کرده است به احتمال 90 درصد تماشاگران کرمانی می توانند این دیدار را از نزدیک تماشا کنند.

وی با اشاره به حساسیت بازی امروز بین گل گهر سیرجان و برق کرمان در چارچوب سوپر لیگ والیبال کشور گفت: تماشاگران سرمایه والیبال هستند و با توجه به اینکه این بازی در کرمان برگزار می شود از کمیته انضباطی خواست رفع محرومیت حضور تماشاگران را به صورت کتبی اعلام کند.


 

کد خبر 800480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha