پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۳

سالانه 217 هزار نفر ساعت مشارکت فکری در آموزش و پرورش انجام می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: سالانه حداقل 217 هزار نفرساعت در کشور مشارکت فکری توسط کارشناسان و اساتید برجسته در مورد مسائل آموزش و پرورش انجام می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، قدرت الله رشیدی پور ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: شورای آموزش و پرورش، شورایی راهبردی، برنامه ریز و اتاق فکری برای مسائل مربوط به این حوزه است.

وی ادامه داد: در سراسر کشور 9 هزار و 70 نفر عضو شورای آموزش و پرورش هستند که 3/74 درصد از این افراد دارای مدارک تحصیلی لیسانس و بالاتر هستند.

رشیدی پور با اشاره به یکصد سال تجربه قانونگذاری در کشور قانون آموزش و پرورش را جزو با اهمیت ترین و جامع ترین قانونهای کشور خواند و گفت: باید نقش آموزش و پرورش را در تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور تعیین کنیم و به آن بها دهیم.

مدیر مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش از ارسال طرح توسعه مدارس هیات امنایی برای تایید رئیس جمهور خبر داد و افزود: مشهد مقدس و خراسان رضوی با سابقه درخشان در علم و ادب و هنر می تواند حضور موفقی در حوزه مدارس هیات امنایی داشته باشد.

وی آموزش و پرورش و اهداف و دستاوردهای آن را ملی خواند و گفت: همه دستگاه ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی باید این دستگاه ملی را در مسیر تحقق اهدافش یاری کنند.

 

کد خبر 800923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha