به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر عالی ظهر جمعه در حاشیه تمرین تیم گاز در جویبار با اشاره به این موضوع اظهار داشت: مربیان ایرانی نقاط ضعف کشتی گیران ایرانی را به خاطر چند کشتی به خارجی ها می گویند و این مسلما در مسابقات جهانی به ضرر تیم ایران خواهد بود، به علاوه حضور این افراد عدم تامین مالی کشتی گیران داخلی را نیز به همراه دارد.
وی همچنین با اشاره به کاهش کیفیت لیگ برتر نسبت به سال گذشته گفت: کیفیت برگزاری لیگ امسال نسبت به سال گذشته به دلیل حضور نیافتن تیم های مدعی همچون گل گهر سیرجان و پاس کاهش یافته است ولی نمی توان از حضور تیم های قدرتمندی مثل گاز، صنایع همدان و راه آهن نیز چشم پوشی کرد.
وی اضافه کرد: لیگ امسال نیز شرایط خوبی دارد ولی با حضور تیم های مدعی بیشتر، می توانستیم شاهد لیگ و کشتی های زیباتری باشیم.
عالی لیگ برتر را موقعیت مناسبی برای تامین مالی کشتی گیران عنوان کرد و گفت: حضور کشتی گیران خارجی به ضرر کشتی گیران بین المللی ایران است.
وی در رابطه با حضور خود در تیم گاز یادآور شد: در روزهای آخر که قرار بود با تیم صدرا قرارداد ببندم، کادر فنی گاز شرایط را برای حضورم در این تیم پرمهره و قدرتمند آماده کرد.
کشتی گیر جویباری گاز با اشاره به اینکه در حال حاضر در شرایط خوبی قرار دارد، افزود: تاکنون دو کشتی گرفته ام و در آنها پیروز شده ام و با توجه به اینکه در وزن قبلی خود باقی مانده ام، مشکلی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در دو هفته آخر دور رفت به تیم گاز ملحق شدم، اظهار داشت: تیم گاز شرایط و بسترهای لازم را برای قهرمانی برای کشتی گیران خود مهیا کرده است.
نظر شما