۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۳۴

تحلیلگران با پرتاب ماهواره امید سر تواضع در برابر ایران فرود آوردند

اراک - خبرگزاری مهر: استاندار استان مرکزی گفت: با پرتاب ماهواره امید به فضا که حاصل توانایی فرزندان این کشور است تحلیلگران سر تعظیم در برابر ملت ایران فرود آوردند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد در مراسم جشن انقلاب در دانشگاه اراک دانشگاه را مبدا تحول دانست و گفت: آنچه اکنون داریم حاصل آموزه های دینی و علمی جوانان این مرز و بوم است که دانشگاه اصلی ترین محل رشد این توانایی هاست.

استاندار، دستیابی ایران به فناوری هسته ای، نانوتکنولوژی، علوم فضایی، پزشکی و تکنولوژیکی را ناشی از باور انقلابی دانست که امام راحل در جامعه ایرانی تزریق کرد و در ادامه خاطرنشان کرد: اسلام نیز بنای فرهنگی این پیشرفتهای علمی را فراهم کرده است و اسلام پیشرفت و ترقی برای داشتن زندگی سعادتمند را در دل خود دارد و دشمنی دشمنان با ایران اسلامی ناشی از اهمیت اصل است.

وی تصریح کرد: دشمنان نمی خواهند در دنیا الگویی متعالی و سالم عرضه شود زیرا دیدگاه ها و معادلات سلطه طلبانه اش بیش از این به هم می ریزد.

شعبانی فرد، توسعه علمی ایران را در حال ادامه خواند و گفت: استقلال نیازمند توسعه و پیشرفت است و ما راه خود را ادامه می دهیم.

دکتر ملک سلیمانی رئیس دانشگاه اراک نیز با اعلام اینکه دانشگاه اراک در میان 53 دانشگاه کشور در جایگاه پنجم قرار دارد، گفت: پرتاب ماهواره امید برگ درخشان دیگری در سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است که دل همه به ویژه دانشگاهیان را شاد کرد.

در این مراسم از تعدادی از استادان و مدیران دانشگاه اراک تقدیر شد.

کد مطلب 830859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha