پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۵۹

قاضی زاده:

قانون اختصاص منابع مالی دستگاههای دولتی به ورزش مشکل ساختاری دارد

قانون اختصاص منابع مالی دستگاههای دولتی به ورزش مشکل ساختاری دارد

مشهد – خبرگزاری مهر: نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: قانون اختصاص منابع مالی دستگاههای دولتی به ورزش دچار مشکل ساختاری است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، سید امیر حسین قاضی‌زاده ظهر امروز در جلسه هماهنگی هیئت ووشو استان افزود: برای اختصاص بودجه به هیئت‌های ورزشی مشکلات زیادی وجود دارد.

وی با بیان اینکه در بحث اختصاص منابع مالی از محل قانون اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاه‌های دولتی به ورزش، مشکلات ساختاری وجود دارد، تصریح کرد: منابع استانی باید از محل این قانون به صورت یکجا در اختیار استانداری قرار گیرد و به دستگاه‌ها داده نشود و استانداری آن را به اداره کل تربیت بدنی تحویل دهد.

قاضی زاده با اشاره به اینکه این منابع در محل‌های دیگر خرج می‌شود، اظهار داشت: در مسائل مالی ورزشی مشکلات زیادی وجود دارد و تا نظام ورزش کشور به درستی شکل نگیرد این چنین مشکلاتی وجود خواهد داشت.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس ادامه داد: باید دستگاه‌های ملی و شرکت‌های دولتی درآمد حاصل از هر استانی را درون آن استان هزینه کنند.

کد خبر 834266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha