به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حجت الاسلام نور الله ولی نژاد عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی ساماندهی امور مساجد اظهار داشت: از این شمار دو مبلغه ویژه و متخصص، 50 مبلغه و بقیه مبلغ بوده که به روستاها و شهرهای استان اعزام می شوند.
وی افزود: مبلغان دینی در این روزها به تبیین فضایل و کرامت پیامبر اکرم (ص) می پردازند و تشریح جایگاه رسول اکرم (ع) و قرآن در اتحاد شیعه و سنی از دیگر وظایف آن است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه سبک و سیاق سازمان باید فرهنگی باشد، خاطرنشان کرد: 80 درصد کارها باید براساس خرد جمعی طرح ریزی شود.
حجت الاسلام ولی نژاد اضافه کرد: فعالیت های سازمان تبلیغات اسلامی مانند کفه ترازو به سمت کارهای فرهنگی است و هر دو باید فرهنگی فکر کنند.
وی هدف از تشکیل شورای برنامه ریزی را مدد گرفتن از خرد جمعی برای پشتیبانی سازمان دانست و بیان داشت: همه باید عزم خود را برای اجرای سیاست های کلان سازمان جزم کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به اینکه روحانیون باید با مطالعه بیشتر بتوانند جوابگوی مسائل دینی مردم باشند، تاکید کرد: روحانیون باید تحقیق بیشتری در دین داشته باشند و پاسخ مسئله ای را با ناآگاهی به صورت اشتباه ندهند.
وی عنوان کرد: روحانیون باید با مطالعه بیشتر بتوانند جوابگوی مسائل دینی مردم باشند و اجر عمل خود را ضایع نکنند، زیرا رفتار روحانیون و ائمه جماعت نقش بسزایی در جذب جوانان به مساجد و محافل معنوی دارند.
نظر شما