ابوالقاسم احمدی در حاشیه اکران این فیلم ها به خبرنگار مهر گفت: فیلم های منتخب سومین جشنواره سراسری فیلم کوتاه نماز و نیایش به مدت دو روز در تالار دکتر عبد الحسین زرین کوب مجتمع فرهنگی هنری بروجرد به اکران در می آید.
وی تصریح کرد: این فیلم ها از سوی اداره کل متبوع ارسال شده تا در ایام قبل از عید نوروز برای بازدید علاقمندان در بروجرد اکران شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد با تشریح اهداف اکران این فیلم ها، یادآور شد: اکران فیلم های منتخب سومین جشنواره سراسری فیلم کوتاه نماز و نیایش در راستای آشنایی مردم بخصوص جوانان با تولیدات فیلم با موضوع نماز و نیایش و فرهنگ سازی پیرامون تولیدات دینی و مذهبی بوده است.
احمدی خاطر نشان کرد: باتوجه به تولید آثار فاخر هنرمندان لرستانی در راستای ترویج هنرهای دینی ومذهبی پیشنهاد برپایی جشنواره نماز و نیایش در استان لرستان را داده شده است.
نظر شما