۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۵۱

در آذربایجان غربی؛

50 میلیارد ریال اعتبار برای مرمت بناها تاریخی اختصاص یافت

50 میلیارد ریال اعتبار برای مرمت بناها تاریخی اختصاص یافت

ارومیه - خبرگزاری مهر: امسال برای مرمت و بازسازی بناها و محوطه های تاریخی آذربایجان غربی 50 میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود.

قائم مقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه اظهار داشت: مرمت و بازسازی مسجد جامع و بازار ارومیه، مسجد مطلب خان مزار شمس و بازار خوی، قره کلیسا و مقبره سید صدرالدین در چالدران، کاخ موزه باغچه جوق ماکو و مجموعه تاریخی تخت سلیمان تکاب از جمله مهمترین این طرحها است.

اسدالله علیزاده افزود: در سال جاری برای تعیین حریم محوطه های مهم تاریخی، معرفی آثار و چاپ مطالعات و پژوهشهای تاریخی، تهیه طرح جامع مطالعه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی و پژوهشهای مردم شناسی 95 میلیاردریال اعتبار هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بناها و محوطه های تاریخی نماد و هویت تاریخی هر ملت محسوب می شوند، ادامه داد: در حال حاضر یک هزار و 263 اثر تاریخی آذربایجان غربی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

کد خبر 863614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha