به گزارش خبرنگار مهر، دومین دیدار از مرحله نهایی مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر دوشنبه در سالن بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد که طی آن تیم بسکتبال مهرام با نتیجه 91 بر 76 از سد ذوب آهن اصفهان گذشت تا با 2 پیروزی از مجموع 3 دیدار برای دومین سال پیاپی عنوان قهرمانی این رقابت ها را از آن خود کند.
در این دیدار که در حضور محمدعلی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی برگزار شد، شاگردان مصطفی هاشمی در کوآرتر نخست با نتیجه 15 بر 20 مغلوب ذوب آهن شدند و کوآتر دوم را با برتری 12 بر 11 به سود خویش پایان دادند اما با این وجود نیمه نخست را با نتیجه 27 بر 31 به میهمان اصفهانی خود واگذار کردند.
بسکتبالیست های مهرام نیمه دوم را با قدرت آغاز کردند و در همان کوآرتر سوم با نتیجه 36 بر 17 به پیروزی دست یافتند تا ضمن جبران امتیازات عقب افتاده، به برتری در این دیدار نزدیکتر شوند. البته تساوی دو تیم با نتیجه 28 بر 28 در کوارتر چهارم مانع از موفقیت نهایی این تیم نشد تا شاگردان مصطفی هاشمی در پایان با پیروزی 91 بر 76 برابر رقیب اصفهانی خود فاتح این مسابقات و لیگ برتر بسکتبال لقب بگیرند.
در دیدار نخست دو تیم هم که روز سوم اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار شده بود، تیم مهرام در رقابتی سخت و نفسگیر با نتیجه 113 بر 106 از سد ذوب آهن اصفهان گذشته بود.
نظر شما