پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۴۱

سنایی : شور انتخابات با فضای دو قطبی رقابت برانگیخته می‌شود

سنایی : شور انتخابات با فضای دو قطبی رقابت برانگیخته می‌شود

دبیر کل فراکسیون اقتدار ملی مجلس گفت: فضای انتخاباتی در کشور زمانی گرم خواهد شد که انتخابات دو قطبی باشد ، مطمئنا چنین فضایی ایجاد می شود فضا پرشورتر از زمان فعلی خواهد شد.

 مهدی سنایی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اشاره به سردی فضای انتخاباتی در جامعه اظهار داشت: این سردی دلایل مختلفی دارد و در عین حال عموما در ایران فضای انتخابات در فاصله  سه هفته مانده به روز رای گیری گرم می شود.

وی همچنین توضیح داد : وقتی فضای انتخابات به سمت دو قطبی شدن پیش می رود حساسیت مردم بیشتر می شود،  در زمان کنونی با توجه به  نزدیکی نسبی برخی برنامه ها و شعارها فضای دو قطبی هنوز ایجاد نشده است .

سنایی تصریح کرد: مردم وعده های زیادی شنیده اند و مقداری حساسیت آنها نسبت به سخنرانی ها کمتر شده است، اما رسانه ملی شبکه های مختلف آن می توانند در ایجاد حساسیت در مردم بسیار موثر باشند .

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد : جای خوشحالی است که رسانه ملی به تازگی اعلام کرده برنامه های انتخاباتی تهیه کرده و از شبکه های مختلف پخش خواهد کرد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: صرف نظر از نتیجه انتخابات باید هدف همه دستگاهها و نهادها حضور حداکثری مردم باشد زیرا یکی از دلایل پایداری و موفقیت نظام ، حضور مردم و نشاط و هیجان مردم در عرصه سیاسی و انتخابات است.

دبیر کل فراکسیون اقتدار ملی مجلس خاطرنشان کرد: انتظار می رود با توجه به اینکه یکی از کاندیداها در راس قوه مجریه است و امکانات زیادی برای تبلیغ دارد، شرایط برابر برای همه کاندیداها فراهم شود.

وی افزود: در یک کلمه می توان گفت که ما نباید نگران تبلیغات و حضور کاندیداها باشیم و مردم صرف نظر از تبلیغات رسمی و سیاست نهادهای رسمی ، خود انتخاب می کند و خیلی اوقات این انتخاب قابل پیش بینی هم نیست .

سنایی تاکید کرد : بنابراین هر چه رسانه ها سعی کنند در جهت منافع ملی حرکت کنند و فرصت بهتر و برابری برای عرضه ایدئولوژی و عقاید در انتخابات فراهم کنند به منافع ملی کشور کمک کرده اند .
 

کد خبر 870496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha