پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۰۷

سرپرست جدید کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال انتخاب شد

سرپرست جدید کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال انتخاب شد

از سوی علی کفاشیان، علی رضاعلی به عنوان سرپرست کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال و انتخاب رئیس و هیئت رئیسه جدید برای این فدراسیون کمیته‌های فوتسال و فوتبال ساحلی با هم تلفیق شدند و مسئولیت آن به عباس ترابیان، رئیس کمیته فوتسال واگذار شد.

با گذشت یکسال از فعالیت این کمیته، هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت مجددا کمیته‌های فوتبال ساحلی و فوتسال مجزا شده و به فعالیت خود ادامه دهند.

پس از جدایی کمیته فوتبال ساحلی از کمیته فوتسال، مسئولیت این کمیته از سوی علی کفاشیان به علی رضاعلی، رئیس هیئت فوتبال استان سمنان واگذار شد.

کد خبر 873045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha