به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد قربان کیانی شامگاه سه شنبه در جریان برگزاری دومین جشنواره فرش دست باف استان کردستان در شهرستان مریوان و در کنار دریاچه زریبار اظهار داشت: فرش دست باف استان کردستان نماد صنایع دستی تولیدی این استان به شمار می رود.
وی ادامه داد: استان کردستان با توجه به سابقه تاریخی که دارد در اکثر رشته های صنایع دستی یکی از مناطق سرآمد کشور به شمار می رود که تولید فرش دست باف با توجه به ذوق هنری سرشار مردم این منطقه نماد صنایع دستی کردستان نیز به شمار می رود.
فرماندار شهرستان مریوان با اشاره به سابقه و تاریخچه تولید فرش دست باف در استان کردستان عنوان کرد: فرشهای دست باف کردستان علاوه بر تاریخچه ای بسیار کهنی که دارند در جهان نیز شناخته شده و مورد قبول مردم نیز واقع شده اند.
کیانی خاطرنشان کرد: تولید فرش دست باف در شهرستانهای مختلف استان کردستان یک منبع اقتصادی بسیار به صرفه نیز به شمار می رود که می توان با برنامه ریزی مناسب و همچنین بهره گیری از منابع و امکانات موجود فعالان این بخش را حمایت کرد.
وی برگزاری دومین جشنواره استانی فرش دست باف در شهرستان مریوان را فرصتی ارزشمند برای معرفی جاذبه های دیدنی این شهر برشمرد و افزود: مریوان دارای جاذبه های گردشگری بسیار زیبا است که دریاچه زریبار گل سرسبد این جاذبه های گردشگری به شمار می رود.
فرماندار شهرستان مریوان یادآور شد: برگزاری این جشنواره و حضور این همه هنرمند از سراسر استان کردستان و حتی خارج از استان فرصت بسیار ارزشمندی است تا بتوان در کنار جشنواره قابلیتها و توانمندی های منطقه را نیز به مردم معرفی کرد.
در ادامه این مراسم علاوه بر اجرای برنامه های مفرح فرهنگی و هنری از 45 فعال وزه فرش دست باف کردستان از جمله در بخشهای رنگرزی، طراحی، چله کشی، نقاشی، بارزسی، قالی شویی، مسئولان کارگاه متمرکز و نیمه متمرکز، ابزار سازان، ناظران فنی و ... با اهدا لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جوایز نقدی تجلیل به عمل آمد.
نظر شما