به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، محمد سلیمانی ظهر امروز شنبه در مراسم اففتاح 352 طرح مخابراتی استان قزوین که در سالن اجتماعات شهر محمدیه برگزار شد، گفت: با تحقق دولت الکترونیک در سال اصلاح الگوی مصرف می توان بسیاری از هزینه ها را کاهش داد و از مراجعه غیر ضروری مردم به داخل شهرها جلوگیری کرد.
سلیمانی افزود: شرکت مخابرات قادر است بیش از 90 نوع سرویس غیرحضوری به مردم ارائه کند که در حال حاضر ارائه 64 نوع سرویس در کشور اجرایی شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش رسانه ها به ویژه صدا و سیما را در فرهنگسازی مردم در استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی موثر دانست و اظهار داشت: امروزه استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک، فناوریهای نوین اطلاعاتی، انرژیهای نو و تکنولوژی نوین ارتباطی از اهداف و آرزوهای مردم و مسئولان ایران است و بسیار خرسندیم که با تلاش دانشمندان جوان کشور توانسته ایم بسیاری از کارهای غیر ممکن مانند قرار گرفتن در زمره باشگاه فضایی جهان را ممکن کنیم.
سلیمانی یادآورشد: در شرایط کنونی با پرتاب ماهواره امید به کشور صاحب علم و فناوری در زمینه هوا فضا تبدیل شده ایم و با بستر فراهم شده در دولت نهم توانسته ایم به موفقیتهای بزرگی دست یابیم.
وی افزود: خدمات ارائه شده در دولت نهم بسیار قابل توجه بوده و موجب جلب رضایت مردم در اقصی نقاط کشور هم شده است.
سلیمانی افزایش میزان فیبرنوری از 60 هزار کیلومتر به حدود 200 هزار کیلومتر، تعداد مشترکان تلفن همراه از هفت میلیون به 45 میلیون نفررا از جمله خدمات ارائه شده در بخش ارتباطات ذکر کرد و گفت: خوشبختانه امروز دیگر کسی برای دریافت تلفن ثابت و همراه در نوبت نمی ماند و هر روز که نیاز داشته باشد می تواند با کمترین هزینه صاحب تلفن شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اظهار رضایت از فعالیتهای شرکت مخابرات استان قزوین گفت: استان قزوین به علت داشتن زیرساختها و توانمندی مناسب به عنوان پایلوت شبکه های نسل جدید ارتباطی انتخاب شده که این کار پس از سه سال مطالعه کارشناسی صورت گرفته است که در صورت موفقیت در سایر استانها هم اجرا خواهد شد.
در ادامه این مراسم نائب رئیس مجلس ارتباطات را اساسی ترین و مهمترین زیرساخت توسعه کشور دانست و اظهار داشت: فناوری اطلاعات امروزه فاصله ها را نزدیک ترکرده و تحول شگرفی در زندگی انسانها ایجاد کرده است.
سید محمد ابوترابی افزود: دهه چهارم دهه پیشرفت و عدالت است و همه باید با تلاش مضاعف و جدی و بهره گیری از تمامی توانمندیها به توسعه کشور کمک کنیم.
روح الله عباسپورنماینده مردم بوئین زهرا در مجلسهم از برخورداری بیش از هفت هزار روستا در کشور از دفاتر ICT ، توسعه زیرساختهای فیبرنوری و توسعه شبکه تلفن همراه و ثابت در کشور به عنوان بخشی از دستاوردهای دولت نهم در زمینه ارتباطات یاد کرد و گفت: با کارهای انجام شده ضمن قرار گرفتن در زمره کشورهای مطرح جهان رضایت مردم هم جلب شده و به پیشرفت کشور کمک موثری شده است.
سید علی اکبر طاهایی استاندار قزوین هم با اشاره به اهمیت توسعه دولت الکترونیک در کشور و استان تصریح کرد: مصم هستیم با همکاری شرکت مخابرات، بانکهای استان و نمایندگان مجلس با تامین اعتبار لازم با فراگیر کردن دولت الکترونیک و تشویق مردم به استفاده از این فناوری سفرهای شهری و هزینه زندگی مردم را کمتر کنیم و به زندگی آنها آرامش بیشتری دهیم.
وی شعار تحقق دولت الکترونیک را گامی در مسیر اصلاح الگوی مصرف عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان قزوین هم از برقراری ارتباط مخابراتی 817 روستا، نصب تلفن ثابت در 618 روستا، چهار هزار و 18 دستگاه تلفن همگانی و راه اندازی 329 سایت تلفن همراه در سه سال گذشته در استان خبر داد و اضافه کرد: در این مدت با راه اندازی 190 دفترICT روستایی و353 مرکز مخابراتی شماره های منصوبه به بیش از 524 هزار، مشغول به کار به 381 هزار شماره و تلفنهای همراه به بیش از 600 میلیون شماره رسیده است.
جلال پورشاکر تعداد مشترکان دیتا را بیش از پنج هزار مشترک ذکر کرد و یادآور شد: ضریب نفوذ تلفن ثابت بیش از 32 درصد، تلفن همراه 42 درصد و تلفن روستایی به بیش از 28 درصد افزایش یافته است.
به گفته پورشاکر 140 مدرسه در استان به شبکه اینترنت و 411 شعبه بانک هم به شبکه بانکداری الکترونیک متصل شده اند.
نظر شما