پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۲۳

اسامی تیم های تورنمنت " آلاتری " مشخص شد / اعلام آمادگی تیم های اروپایی

اسامی تیم های تورنمنت " آلاتری " مشخص شد / اعلام آمادگی تیم های اروپایی

برای حضور در تورنمنت فوتبال آلاتری ایتالیا 12 تیم معتبر ملی و باشگاهی اروپا و آمریکای جنوبی در رده نوجوانان اعلام آمادگی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال نوجوانان کشورمان که در حال حاضر برای برگزاری اردوی آماده سازی در اهواز به سر می برد، روز سوم خردادماه برای حضور در تورنمنت آلاتری ایتالیا راهی این کشور اروپایی می شود.

برای شرکت در این تورنمنت که در کمپ مشهوری در نزدیکی شهر رم برگزار می شود، تاکنون تیم زیر 17 سال رومانی و تیم های باشگاهی اتلتیکومادرید اسپانیا، لیون فرانسه، وستهام انگلستان، اسپارتاک مسکو، پارتیزان بلگراد، اسپارتاپراگ، دانوب مونته ویدئو، پالمیراس و کوریانتیاس برزیل، بولونیا و سامپدوریا ایتالیا اعلام آمادگی کرده اند که با تیم زیر 17 سال کشورمان جمع این تیم ها به 13 تیم می رسد.

ضمن اینکه قرار است درصورتیکه تیم های دیگر دعوت شده به این رقابت ها، منصرف شوند، سه تیم دیگر هم از کشور ایتالیا در این مسابقات شرکت کنند.

مراسم قرعه کشی و زمان برگزاری تورنمنت آلاتری ایتالیا هم در نشست هماهنگی که پس از ورود همه تیم ها به این کشور برگزار می شود، انجام خواهد شد.

کد خبر 880001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha