پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۰۲

بیمارستانها و مراکز بهداشتی مشاعر مقدس در موسم حج تجهیز می‌شوند

بیمارستانها و مراکز بهداشتی مشاعر مقدس در موسم حج تجهیز می‌شوند

طی برگزاری گردهمایی کمیته مرکزی حج عربستان که دیروز شنبه نهم خردادماه در مکه مکرمه برگزار شد، امور مرتبط با حج زائران خانه خدا چون تجهیز و آماده‌سازی بیمارستانها و مراکز بهداشتی در مشاعر مقدس مورد بررسی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در گردهمایی کمیته مرکزی حج که دیروز در مکه مکرمه برگزار شد، پروژه‌های مختلفی در زمینه آمادگی برای استفاده از تجهیزات و کارگران به صورت مستقیم و مطلوب و برآورده کردن نیازها به منظور ارائه بهتر خدمات به زائران خانه خدا بررسی شدند.

از مهمترین طرحها و برنامه‌های مطرح شده در این گردهمایی گسترش و توسعه ایستگاه اتومبیلها، آماده‌سازی بیمارستانها و مراکز بهداشتی در مشاعر مقدس، تجهیز کامل مسجدالحرام، حیاطها و راههای منتهی به آن عنوان شد.

ارائه خدمات مناسب در سالنهای قطار و توسعه نقل و انتقال زائران و تردد به منظور ارائه بهتر خدمات به حجاج خانه خدا در موسم حج ماه مبارک رمضان از طرحهای دیگر بوده است.

در این نشست موضوعات دیگری در ارتباط با خدمت‌رسانی به زائران خانه خدا و تدابیر لازم برای امنیت و آسایش آنها مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 888358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha