به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز استقلال از ساعت 17:30 دقیقه در ورزشگاه شهید دستگردی با حضور اعضای کادر فنی و راینر کرافت آلمانی برگزار شد.
در این تمرین بازیکناین چون سیدصالحی ، بیک زاده ، عنایتی ، مجیدی ، شکوری، نوری ، روانخواه ، عمران زاده ، منتظری ، رحمتی ، صادقی و اکبرپور حضور داشتند و زیر نظر کادر فنی به مرور کارهای تاکتیکی و بدنسازی پرداختند. این در حالی بود که طی روزهای گذشته استقلال با 5-6 بازیکن تمرین می کرد.
* راینر کرافت که نخستین حضورش در تمرین استقلال را تجربه می کرد در نخستین درخواست، خواستار کوتاه کردن چمن ورزشگاه شهید دستگردی شد.
* کرافت دقایقی با صمد مرفاوی به صورت اختصاصی گفتگو کرد.
* نزدیک به یکصد تماشاگر از نزدیک این تمرین را تماشا کردند اما هیچ بازیکنی را تشویق نکردند.
* جباری ، خسرو حیدری ، محمد محمدی ، کوشکی ، منیعی، بازیکنان ملی پوش و .. از جمله غایبان تمرین امروز بودند.
رضا عنایتی و امیرحسین صادقی که به ترتیب چند سال را در فوتبال امارات و یک فصل را در تیم مس کرمان سپری کردند امروز نخستین تمرین رسمی خود با آبی پوشان را برگزار کردند.


نظر شما