به گزارش خبرنگار اقتصادي "مهر"، پس از آنكه مرحوم دادمان وزير سابق راه و ترابري از ساخت پل غازيان در مدت شش ماه خبر داده بود ، وي بعد ازمدتي در خردادماه سال 1380 به علت سوانح هوايي جان خود را از دست داد و پرونده ساخت پل غازيان نيز در مدت شش ماه بسته شد. اما هم اكنون با وجود گذشت سه سال از آن زمان ، آخرين خبرها حاكي از پيشرفت حدود 75 درصدي اين پل است
نماينده مردم انزلي در مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" در اين خصوص گفت: هم اكنون پيشرفت پل غازيان انزلي در حدود 75 درصد بوده و پيش بيني مي شود كه نيمه دوم امسال پل فوق راه اندازي شود.
هادي حق شناس در خصوص بحث خريد اراضي در سمت غرب و شرق پل غازيان ، با اشاره به اين كه درهفته گذشته جلسه اي باعاشوري معاون وزير راه و ترابري درباره پل غازيان تشكيل داديم، اظهارداشت: بنابراين جلسه، اداره راه و ترابري استان موظف شد تا نسبت به آزادسازي دو سمت غرب و شرق پل غازيان اقدام كند.
به گفته وي، اعتبار پل غازيان در حدود سه ميليارد تومان، طول آن 270 متر و داراي دوباند رفت و برگشت است.
نماينده مردم انزلي در مجلس تصريح كرد: طبق برنامه ريزي قرار بود ساخت پل غازيان در مدت 30 ماه به پايان برسد و اميد است ساخت اين پل با چندين ماه تاخير درنيمه دوم امسال به پايان برسد.
حق شناس، حل مشكلات ترافيكي، جذب توريسم و رفت وآمد مسافران را از اهداف احداث پل فوق دانست و با اشاره به منطقه آزاد انزلي خاطرنشان كرد: براي حمل بار از اين منطقه بايد به طرح كمربندي انزلي هم بيشتر توجه شود تا دراين باره مشكلي بوجود نيايد.


نظر شما