۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۳

حسینی در گفتگو با مهر:

آزمون دکتری دانشگاه پیام نور برگزار شد/ اعلام نتایج نهایی تا مهرماه

آزمون دکتری دانشگاه پیام نور برگزار شد/ اعلام نتایج نهایی تا مهرماه

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: آزمون دکتری دانشگاه پیام نور صبح امروز جمعه در 26 رشته در تهران برگزار شد. آزمون تنها یک رشته نیز در مرکز مشهد دانشگاه پیام نور برگزار می شود.

سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سئوالات برخی از رشته ها چند گزینه ای و برخی تشریحی هستند، افزود: آزمون رشته هایی که تشریحی هستند عصر امروز جمعه برگزار می شود.

رئیس دانشگاه پیام نور درباره ظرفیت پذیرش در این دوره گفت: دو یا سه برابر ظرفیت برای مصاحبه اعلام قبولی می کنیم و در نهایت در هر رشته پنج نفر به صورت آزاد پذیرش می شود و یک نفر نیز از مربیان، آموزشیاران دستیاران به عنوان سهمیه قبول می شود.

وی با اشاره به اعلام نتایج این آزمون گفت: به دلیل اینکه این دانشجویان را برای نیم سال اول می پذیریم، نتایج کتبی و مصاحبه آزمون دکتری را تا مهر ماه اعلام خواهیم کرد.

کد خبر 921170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha