به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال یوونتوس جمعه شب موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل رئال مادرید به برتری برسد و به دیدار نهایی این رقابت ها راه پیدا کند. فابیو کاناوارو (3) و سالی حمیدزیچ (49) برای یووه گلزنی کردند و تک گل رئال مادرید را کریس رونالدو در دقیقه 41 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
آستون ویلا در دیگر دیدار برگزار شده جمعه با نتیجه 2 بر یک مقابل پورتو پیروز شد و به فینال راه یافت. امیل هسکی (14) و سید ول (37) گل های ویلا را به ثمر رساندند و تک گل پورتو در دقیقه 90 توسط هالک از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. هسکی در دقیقه 69 این دیدار با دریافت کارت قرمز از زمین اخراج شد.
با این حساب تیم های یوونتوس و آستون ویلا روز یکشنبه دیدار نهایی این رقابت ها را برگزار می کنند و پورتو و رئال مادرید برای تعیین تیم سوم با یکدیگر مصاف می دهند.
رقابت های جام صلح با حضور 12 تیم در چهار گروه سه تیمی در پنج شهر اسپانیا برگزار می شود.
نظر شما